Qui Sóm


ACS Recycling, és una empresa ubicada en ple cinturó industrial de Barcelona, dedicada a la gestió integral i especialitzada dels Residus d’Aparells Elèctrics i Electronics, autoritzada per l’Agència de Residus de Catalunya, amb el codi de Gestor Autoritzat Nº E-1508.14.

La nostra empresa opera dins del sector de la gestió de les RAEE, des de la seva recollida, tractament, reciclatge i valorització, oferint als nostres clients un servei eficaç i punter.

En les modernes instal·lacions de la nostra seu central de Sant Quirze del Vallés (Barcelona), centralitzem les recollides, classifiquem, descontaminem els residus i procedim a la separació dels diferents elements o com matèries primes reciclades, reduint notablement el cost energètic, la contaminació i l’impacte al medi ambient.

A ACS Recycling, treballem amb petites, mitjanes i grans empreses, així com amb els principals SRAP, podent oferir un servei de qualitat especialitzat i únic, que permet als nostres clients optimitzar els seus processos, reduir costos i aconseguir la màxima valoració dels seus residus, ajudant-los a complir estrictament amb les normes legals que els hi afecten i a col·laborar amb la protecció de la naturalesa.

Així mateix, participem de forma activa en la sensibilització mediambiental mitjançant els nostres serveis de formació a empreses, associacions i centres educatius.

A ACS Recycling treballem per a un món més net.

Els nostres serveis compten amb els certificats de qualitat ISO 9001,14001 i EMAS.

TUVRheinland TUVRheinland